ПРИДРУЖИТЕ СЕ АКЦИЈИ „САТ ЗА НАШУ ПЛАНЕТУ 2012”
29.03.2012

„Сат за нашу планету” је глобална акција, која ће ове године, у суботу, 31. марта 2012. године у 20:30 часова по локалном времену. окупити појединце, организације, институције и бизнис сектора са заједничким циљем - слање снажне поруке да је могуће нешто предузети против климатских промена и да је могуће променити своје свакодневне навике за добробит планете и самих нас који на њој живимо, www.earthhour.org.  Почевши од 2009. године када је акција први пут организована у Србији, број градова и општина које подржавају акцију непрестано расте. Глобалној акцији се 2011. године у Србији придружило преко 40 градова и општина, а на глобалном нивоу преко 5200 градова из 135 земаља из свих крајева света, истичу у WWF. Акцију ове године подржава Министарство животне средине, рударства и просторног планирања Србије, Агенција за енергетску ефикасност, Град Ниш-Савети за заштиту животне средине и енергетску ефикасност, градске општине, Зелена мрежа Града Ниша и Медијска еколошка мрежа Србије-ЕКОполис са Градском општином Палилула, организације цивилног друштва, ЕД Југоисток, Народно позориште,  јавна-комунална предузећа, Универзитет у Нишу, заинтересовани појединци.

Позивамо вас да се у суботу, 31. марта 2012. године у 20:30 часова окупимо у Тврдјави, плато код друге капије. Сазнајте како можете боље упознати циљеве ове кампање путем линкова! www.earthhour.org/page/get-involved/spread-word ;www.earthhour.org/page/get-involved/tools-and-downloads; www.earthhour.org/page/get-involved/how-guides

Очекујемо да ће акција "Сат за нашу планету 2012" бити још успешнија од претходних. Видимо се у мраку 31. марта! Сат за нашу планету тим. Особа за контакт WWF је: Соња Бађура, е-маил:sbadjura@wwfdcp.org, тел:+381(0)63 891 4458. (EKOPolis network tim)